kontakt domov english albanjia makedonija Crna Gora srbija bosna in hercegovina hrvaska slovenija   
 

DOBRODOŠLI PRI KOMPETENTNI FIRMI

ZA OPREMO, NAMENJENO BETONSKI INDUSTRIJI


Spoštovani gospe, gospodje in poslovni partnerji!

Ker je Vaša sedanja ali bodoča dejavnost proizvodnja betona in betonskih izdelkov, kakor tudi gradbeništvo in podobno nam dovolite, da se Vam na kratko predstavimo in Vas seznanimo z možnimi oblikami poslovnega sodelovanja.

Minulih dvajset let je glavna dejavnost naše družbe vezana na oskrbo s stroji in napravami, ki jih uporabljajo proizvajalci betona in betonskih izdelkov na področju držav, nastalih po razpadu nekdanje Jugoslavije.

Izkušnje, pridobljene ob sodelovanju z različnimi proizvajalci in naša stalna skrb za korekten odnos do kupcev, so v zadnjih letih prejšnjega stoletja privedle do nekaterih sprememb. Tako smo bili prisiljeni prenehati sodelovati s tistimi dobavitelji, ki niso izpolnjevali naših kriterijev, zato pa smo toliko bolj utrdili sodelovanje z dobavitelji, ki jim je vredno zaupati, zato jih zastopamo pri prodaji v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori ter Makedoniji in na Kosovu. Sproti spremljamo razmere v tej branži in se vselej prilagajamo v korist naše stranke.

Ponudimo Vam lahko sodelovanje pri nabavi opreme za proizvodnjo različnih betonskih izdelkov, bodisi da gre za kompletno najsodobnejšo proizvodno linijo po sistemu »ključ v roke« bodisi za posamične stroje in naprave, kot so stroji za betonske izdelke v kalupih, transportni sistemi, dozirne in mešalne naprave ter druga oprema, ki jo utegnete potrebovati za svojo betonsko proizvodnjo.

Kot ekskluzivni zastopnik svetovno znanega proizvajalca strojev KNAUER Engineering vam lahko ponudimo vrhunske stroje in različne variante proizvodnih linij ali posameznih strojev.

Za tiste, ki iščejo cenejše rešitve, vendar tehnično ustrezne, imamo zanimive ponudbe proizvajalca Prometal iz Srbije, ki se zadnja leta vedno bolj uveljavlja na svetovnem trgu.


Pomagamo Vam lahko tudi pri prodaji Vaše rabljene opreme, ki je več ne potrebujete, in pri morebitni nabavi druge rabljene opreme, ki bi jo želeli nabaviti v prehodnem obdobju do nakupa novih, sodobnih naprav.

Po posebnem dogovoru Vam ponujamo tudi druge poslovne storitve v zvezi z Vašo nabavo ali prodajo opreme za betonsko industrijo.

Z velikim zanimanjem pričakujemo Vaša povpraševanja in eventualne predloge, za kar se Vam že v naprej zahvaljujemo in Vas lepo pozdravljamo.

 

Europe Commerce d.o.o.
Prokurist, Josip Šalamon

 
Vse pravice pridržane © Europe Commerce d.o.o.